HANNAH ARENDT FRISE

HANNAH ARENDT FRISE

1 BOG, 23 OPLÆSERE, 10 TIMERS LIVEMUSIK, 30 METER TEGNING

Den 5. december 2020 markerede ABER DABEI, at det var 45 år siden politologen og filosoffen Hannah Arendt, en af det 20 århundredes mest indflydelsesrige tænkere, døde. Vi gjorde det med en maratonoplæsning af Arendts hovedværk, Totalitarismens oprindelse, og satte dermed fokus på hendes afgørende bidrag til at forstå de totalitære tankers oprindelse, tiltrækningskraft og fare.

LÆS MERE

I en fuldkommen fiktiv verden behøver nederlag ikke at blive registreret, imødekommet eller husket; ja, selve spørgsmålet om, hvorvidt noget faktuelt findes, afhænger af, om der findes en ikke-totalitær verden.

Hannah Arendt


Creditliste:

Oplæsere: Lisbeth Sonne Andersen, David Elnebo, Kasper Daugaard Poulsen, Poul Smedegaard Andersen, Trine Rytter Andersen, Dino Copelj, Niels Peter Egebo, Christine Fentz, Winnie Handberg, Trine Hjelbak, Therese Isho, Jesper Jühne, Ise Klysner Kjems, Selma Klejs, Jakob Knudsen, Isabel Madsen, Peer Mariboe, Jesper de Neergaard, Lul Omar, Ann Sofie Oxenvad, Tage Hee Rømer, Birthe Langkjær Schmidt & Alberte Klysner Steffensen

Idé & koncept: Petra Berg

Instruktion: Petra Berg, Lisbeth Sonne Andersen

Tegnere: Sonja Winckelmann Thomsen, Johanne Helga Heiberg Johansen

Komponister/livemusikere: Kristian Hverring, Rosanna Lorenzen, Johan de Reybekill

Lys: Karsten Nisbeth

Teknik på dagen: Karsten Nisbeth, Sten Baadsgaard


Koordination: Petra Berg, Lisbeth Sonne Andersen

Musikalsk koordination: Kristian Hverring

PR & produktionshjælp: Winnie Handberg

Grafisk form: Sonja Winckelmann Thomsen

Foto: Christoffer Brekne, Petra Berg

Producent: ABER DABEI i samarbejde med Bora Bora

Premiere: Aarhus 5. december 2020


Støttet af: Aarhus Kommune

Tak til: Forlaget KLIM, Trine Hjelbak, Mette Aakjær, Olga Holbek & Tobias Simonsen