NATTEN SKOVEN VÆGGEN

NATTEN SKOVEN VÆGGEN

April 2020

Hvad vil det sige, at være menneske, når der ikke længere eksisterer andre mennesker I verden? Og hvordan giver det levede liv mening og struktur, når alting flyder og undtagelsestilstanden er blevet permanent?

En natlig vandring i en skov. I et intimt forløb flettes en navnløs kvindes indre monologer og dagbogsnotater sammen med den vandrendes vejrtrækning, bevægelser og sindsstemning. Gennem lydmontage, objekter, skyggebilleder og hastigt forbipasserende handlinger materaliserer en alternativ virkelighed sig i den natlige skovs usikre rum, hvor den vandrendes fysisk sansende tilstedeværelse er altafgørende for værkets opståen.

Billeder (Igor Vasiljev og Kristian Hverring) fra indledende arbejde på værket i april 2022. NATTEN SKOVEN VÆGGEN er planlagt til foråret 2022 og co-produceres med Earthwise (Mols), Teater Katapult (Aarhus) og Momentum (Odense).


Creditliste:

Idé & koncept: Petra Berg
koncept & stemme: Lisbeth Sonne Andersen
Komponist: Kristian Hverring